معاون اجرایی رئیسجمهور و مسئول گزینش کشورگفت:دکتر قائمپناه با تأکید بر اینکه گزینش نباید به ابزاری برای حذف نخبگان و جوانان وفادار به نظام بدل شود، نظام اداری ما با کمبود نیروی متخصص مواجه است، این در حالیست که نخبگان ایرانی در بهترین دانشگاههای دنیا میدرخشند لذا باید بررسی کنیم که چرا در داخل کشور چنین فرصتهایی فراهم نمیشود.
به گزارش خبرنگار خبرآنلاین کرمانشاه در کرمانشاه، محمدجعفر قائم پناه امروز سهشنبه در نشست روسای هستههای گزینش کرمانشاه، ایلام و کردستان، اظهار کرد: توسعه کشور صرفاً با ابزارهای فنی و اقتصادی نیست بلکه آنچه بیش از هر چیز اهمیت دارد، سرمایه انسانی، فرهنگسازی و نگاه انسانی و ملی به نیروی کار است.
وی افزود: در دوران ابتدایی انقلاب، زمانی در سپاه و سپس در دانشگاه تبریز مسئول گزینش بودم و آن تجربهها امروز میتواند چراغ راه ما باشد تا با اصلاح نگرشها و رفع موانع تبعیضآمیز، مسیر را برای شایستگان باز کنیم.
معاون اجرایی رئیس جمهور با تأکید بر اینکه گزینش نباید به ابزاری برای حذف نخبگان و جوانان وفادار به نظام بدل شود، تصریح کرد: نظام اداری ما با کمبود نیروی متخصص مواجه است، این در حالیست که نخبگان ایرانی در بهترین دانشگاههای دنیا میدرخشند لذا باید بررسی کنیم که چرا در داخل کشور چنین فرصتهایی فراهم نمیشود.
وی خاطر نشان کرد:در حوزه گزینش نیروهای انسانی باید نگاههای قومی، فرهنگی و زبانی اصلاح شود، اگر میخواهیم ایران را یکپارچه کنیم و یک وحدت و وفاق را شکل دهیم، باید آن را در عمل نشان دا همچنین در گزینش باید شایسته سالاری و توانمندیها در نظر گرفته شود و از سلیقهای عمل کردن اجتناب شود.
قائم پناه اظهار کرد: یکی از موارد عملیاتی شدن وفاق در عرصه ملی گزینش است، در چهار استان کرمانشاه، کردستان، ایلام و سیستان و بلوچستان که تنوع قومی و مذهبی بالایی دارند، تلاش داریم تا نگاه تقویت وفاق ملی در گزینشها باشد.
معاون اجرایی رئیس جمهور در پایان گفت: ما باید معیارهای سختگیرانه و صرفاً ظاهری را کنار بگذاریم و با نگاهی همراه با آموزش، مهر، و وفاداری به اصول نظام، در مسیر پرورش نسل آینده گام برداریم و این را در نظر داشته باشیم لبخند پرستار به بیمار، اگر از سر مهر و همراه با تعهد باشد، از هزاران گزینش خشک و بیروح مؤثرتر است.