ورزشی
فرماندار املش گفت: این شهرستان از دیرباز رتبه نخست تولید چای کشور را در اختیار داشته، اما برای حفظ این جایگاه باید تلاش مضاعفی صورت گیرد. وجود ۸ هزار کشاورز و ده‌ها کارخانه چای در املش نشان از جایگاه ویژه آن در صنعت چای کشور دارد

به گزارش خبرآنلاین گیلان محمدمهدی مظفری، فرماندار املش، در نشست با فعالان صنعت چای و مسئولان شهرستان با قدردانی از تلاش‌های دست‌اندرکاران این صنعت، اظهار کرد: تلاش و همت عزیزانی که دستی بر آتش صنعت چای دارند، مسیر توسعه این محصول استراتژیک را در شهرستان املش هموار کرده است و امیدواریم با استفاده صحیح از این ظرفیت‌ها، آینده‌ای متعالی برای چای ایرانی رقم بخورد.

وی با اشاره به همراهی مؤثر اعضای شورای تأمین شهرستان در رفع مسائل و مشکلات حوزه کشاورزی و صنعت چای، از دادستان، فرمانده انتظامی و فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه نیز بابت حضور و همکاری در این مسیر قدردانی کرد. فرماندار املش با تأکید بر اهمیت صنعت چای در تاریخ و هویت شهرستان املش افزود: این شهرستان از دیرباز رتبه نخست تولید چای کشور را در اختیار داشته، اما برای حفظ این جایگاه باید تلاش مضاعفی صورت گیرد. وجود ۸ هزار کشاورز و ده‌ها کارخانه چای در املش نشان از جایگاه ویژه آن در صنعت چای کشور دارد و خوشبختانه امروز شاهد آشنایی بیشتر مردم کشور با طعم اصیل چای ایرانی هستیم؛ این موضوع مرهون زحمات تمامی فعالان این حوزه است.

مظفری ادامه داد: باید به سمتی برویم که طعم واقعی و اصالت چای ایرانی را به درستی به مردم سراسر کشور بشناسانیم و این هدف محقق نخواهد شد مگر با فراهم آوردن مقدمات و زیرساخت‌های لازم. در این راستا، اقدامات تبلیغاتی خوبی انجام شده است اما یکی از راهکارهای مؤثر، برگزاری جشنواره‌ها و برنامه‌های ویژه با محوریت چای در شهرستان املش است تا این برند به‌درستی حفظ و معرفی شود. وی با بیان اینکه «اگر چای می‌خواهیم باید املش را دریابیم»، افزود: برندسازی چای املش ضرورتی انکارناپذیر است و نباید اجازه دهیم این محصول ارزشمند همچنان به صورت فله‌ای و بی‌هویت عرضه شود.

تولیدات باکیفیت املش شایسته آن است که در بسته‌بندی مناسب و با هویت مشخص عرضه شود و این امر مستلزم همت و همکاری همه‌جانبه است. فرماندار املش در ادامه با اشاره به لزوم توجه به زیرساخت‌های اداری اداره چای در شهرستان گفت: علیرغم ظرفیت‌های ارزشمند املش در حوزه چای، ساختار اداری موجود پاسخگوی نیازها نیست و از ریاست محترم سازمان چای درخواست داریم تا برای ارتقای این ساختار و ایجاد فضایی در شأن کشاورزان و فعالان این صنعت، عنایت ویژه‌ای داشته باشند. به گزارش خبرانلاین؛ مظفری همچنین به یکی از دغدغه‌های کشاورزان در آغاز فصل برداشت چای اشاره کرد و گفت: در روزهای ابتدایی فصل چینه، فشار مضاعفی به کشاورزان وارد می‌شود که گاهی موجب افت کیفیت برگ سبز و تنزل آن از درجه یک به دو می‌شود.

لذا انتظار داریم تصمیم‌گیری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها در این خصوص با توجه به شرایط خاص شهرستان انجام شود تا ضمن حفظ کیفیت محصول، منافع کشاورزان نیز به‌درستی تأمین شود. انتقاد فرماندار املش از ضعف در تأمین کود شیمیایی همراهی کارخانه‌ها با کشاورزان باید در عمل دیده شود فرماندار املش در جلسه بررسی مسائل صنعت چای شهرستان املش با بیان اینکه تلاش، همیاری و دلسوزی کشاورزان، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی نقش تعیین‌کننده‌ای در پیشبرد اهداف این صنعت دارد، اظهار داشت: همه شما عزیزان اثرگذار و همیار کشاورزان هستید و همراهی‌تان در مسیر تولید چای کاملاً مشهود و ارزشمند است.

اگر کارخانه‌ای حقوق چایکار را به‌موقع پرداخت می‌کند، این رفتار باید مشمول نگاه حمایتی شود و از آن حمایت شود، چرا که همراهی با مردم باید در عمل دیده شود. وی با اشاره به مشکلات اخیر در زمینه توزیع کود شیمیایی افزود: متأسفانه وضعیت تأمین و تحویل کود شیمیایی در امسال نسبت به سال گذشته رضایت‌بخش نیست. هرچند شرایط کلی کشور قابل درک است، اما باید توجه داشت که شهرستان املش با ۵ تا ۶ هزار هکتار اراضی چای، از مناطق مهم و خاص چای‌خیز کشور است و انتظار داریم که در اولویت توزیع نهاده‌ها قرار گیرد. مظفری با بیان اینکه آماری که به او رسیده، تحویل کود را در حدود ۵۰ درصد نشان می‌دهد، تأکید کرد: امیدوارم همکاران و نمایندگان صنوف و کشاورزان در این جلسه واقعیت‌ها را بیان کنند تا بتوانیم تصمیم‌گیری دقیق‌تری داشته باشیم. به گزارش خبرنگارخبرانلاین گیلان؛ فرماندار املش همچنین از تأخیر در پرداخت تسهیلات بهزایی به کشاورزان انتقاد کرد و گفت: کشاورزان ما در کنار دشواری‌های تولید، با محدودیت‌های مالی هم مواجه‌اند و انتظار دارند حمایت لازم صورت گیرد.

۴۶

ذ
ذ
منبع خبر: خبرآنلاین