مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان گفت: آموزشهای مهارتی از کلیدیترین مؤلفههای در رفع چالشهای فرهنگی و اجتماعی جامعه بویژه در مناطق کم برخوردار و سکونتگاههای غیررسمی است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، سرکوت نجفی امروز در نشست با مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان اظهار کرد: آموزشهای مهارتی از کلیدیترین مؤلفههای در رفع چالشهای فرهنگی و اجتماعی جامعه بویژه در مناطق کم برخوردار و سکونتگاههای غیررسمی است.
وی افزود: در سالجاری برنامهریزیهای لازم در راستای استفاده از این ظرفیت به صورت گسترده در مناطق یاد شده صورت میگیرد.
وی گفت: توسعه آموزشهای مهارتی با شناسایی دقیق نیازهای واقعی بازار کار و تربیت نیروی انسانی ماهر جهت ورود به بازار کار بویژه در مناطق کم برخوردار و سکونتگاههای غیررسمی علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار به کاهش بسیاری از چالشهای اجتماعی و فرهنگی کمک نماید.
مدیرکل دفتر امور فرهنگی و اجتماعی استانداری کردستان از پیشبینی استفاده از ظرفیتهای بالقوه حوزه آموزشیهای مهارتی در برنامههای تدوین شده این دفتر در سالجاری خبر داد و گفت: امیدواریم بتوانیم با کمک اداره کل آموزشهای فنی و حرفهای و توسعه آموزشهای مهارتی بسیاری از اهداف دولت در این حوزه را محقق سازیم.
ارائه ۱۱۰ هزار نفر ساعت آموزش مهارتی در سکونتگاههای غیر رسمی
سید علی علوی مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان نیز از فعالیت این اداره کل در قالب هشت کارگاه آموزشی در نقاط کم برخوردار و سکونتگاههای غیررسمی در سطح استان توسط این اداره کل خبر داد و افزود : در صورت حمایتهای دولت آمادگی افزایش خدمترسانی در سایر نقاط دیگر در سطح استان را داریم .
علوی با اشاره به ارائه بیش از ۱۱۰ هزار نفر - ساعت آموزش مهارتی در سکونتگاههای غیر رسمی استان در سال گذشته افزود: علاوه بر این در حوزه ارائه آموزشهای مهارتی به کودکان کار و خیابان در سال گذشته توانستیم عملکرد یکهزار و ۸۴۵ نفر - ساعتی را به ثبت برسانیم.
وی خاطرنشان کرد: با برنامهریزیهای مدون و حمایتهای دولت میتوانیم در سالجاری در این حوزه عملکرد مطلوبتری داشته باشیم.
23