جواد هروی، سخنگوی حزب اعتدال و توسعه، در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، اظهار داشت: تصور من این است که گروه های افراطی و تندرو در قبال خواسته های مردم به یک تمکین آرام رسیده اند و معیشت سخت مردم را نباید بیشتر از این افزایش داد. تمامی احزاب و گروه ها خواهان برداشته شدن فیلترینگ هستند.
خبرگزاری خبرآنلاین در گزارشی با تیتر «پیش بینی ۶ چهره سیاسی از گام بعدی دولت پزشکیان در رفع فیلترینگ و قانون حجاب/ قانون حجاب با فشار تندروها به مرحله ابلاغ می رسد؟» به گفتگو با ۶ چهره سیاسی اصولگرا، اصلاح طلب و اعتدالی، پرداخته است.
این ۶ چهره سیاسی در این گفتگو به سوالاتی مانند: «آیا مسیر رفع فیلتر ادامه خواهد یافت یا فشار تندروها که حتی لشکرکشی خیابانی هم می کنند این مسیر را متوقف خواهد کرد؟ توقف اجرای قانون عفاف و حجاب و رفع فیلتر از دو پلتفرم چقدر سیگنال امیدوارکننده ای به مردم بود؟» پاسخ داده اند.
هروی: تمامی احزاب و گروه ها خواهان برداشته شدن فیلترینگ هستند
در بخشی از این گزارش، جواد هروی، سخنگوی حزب اعتدال و توسعه، در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، در پاسخ به این سوال که «ارزیابی کلی شما نسبت به گام اول رفع فیلترینگ و برداشته شدن محدودیت های واتساپ وگوگل پلی چیست؟» بیان کرد: جناب آقای پزشکیان در وعده های انتخاباتی خود مواردی را ذکر کردند که امکان تحقق آنها وجود دارد و لذا با گذشت چهار ماه از آمدن دولت چهاردهم، انتظار جامعه این بود که گام هایی جدی، نه به صورت گفتار درمانی، بلکه در میدان عمل صورت بگیرد. به عنوان مثال در بحث قانون عفاف و حجاب و فیلترینگ، فعلا بخش هایی از کلیت موضوع درحال انجام شدن است، اما این اقدامات گام هایی مبارک است که باعث میشود این وعده ها به سرانجام برسند. زیرا همواره پشتوانه اصلی هر دولت مردم اند و فقط زمانی که مردم به دولت امید داشته باشند، میتوانند آنرا پشتیبانی کنند. دولت چهاردهم اگر درصدد دریافت پشتیبانی مردم است باید به وعده های خود عمل کند.
هروی در پیشبینی از گام دوم رفع فیلترینگ اظهار داشت: تصور من این است که گروه های افراطی و تندرو در قبال خواسته های مردم به یک تمکین آرام رسیده اند و معیشت سخت مردم را نباید بیشتر از این افزایش داد. تمامی احزاب و گروه ها خواهان برداشته شدن فیلترینگ هستند.
سخنگوی حزب اعتدال و توسعه درباره تاثیر مخالفت ها و تجمعات علیه رفع فیلترینگ نیز اظهار داشت: همواره یک اقلیتی نسبت به هر تحول و تغییری واکنش نشان میدهند، نکته مهم این است که باید در یک نظام قانونمند پذیرای این واکنش ها باشیم. دولت چهاردهم نیز باید بپذیرد که قشری از جامعه هستند که با این اقدام مخالفت دارند. هر مخالفت باید از جانب حاکمیت و دولت قابلیت تحمل داشته باشد. یعنی حرف مخالف ها نیز باید اعتبار پیدا کند.
او در ادامه تاکید کرد: پیشبینی ما در حزب اعتدال و توسعه این است که این نارضایتی ها و ناخرسندی ها آرام آرام و به تدریج مرتفع خواهد شد و تصور من این است که همگان در جامعه، با تحولاتی که درحال رخ دادن است، موضع همسویی و همراهی خواهند گرفت.
جواد هروی در پاسخ به این سوال که «توقف ابلاغ قانون عفاف و حجاب و گام نخست رفع فیلترینگ تا چه میزان سیگنال مثبت به جامعه است؟» اظهار داشت: به اعتقاد بنده این موارد حرف تازه ای نیست، دولت باید به سمت و سویی برود که تمنیات و خواسته های مردم را اجابت کند، همانگونه که دولت انتظار دارد مردم خواسته های دولت را اجابت کنند. در نتیجه این اقدام دو سویه است.
وی در پایان بیان کرد: اگر تغییراتی که جامعه مدت ها است که انتظار آن را دارد صورت بگیرد، دولت چهاردهم میتواند در مذاکرات خارجی و تصمیم گیری های سیاسی فعال در منطقه قوی تر ظاهر شود. اما اگر این تحرکات به نحوی باشد که اعتراضات مردمی را به دنبال داشته باشد، حاکمیت و دولت را تضعیف خواهد کرد. امید است که دولت چهاردهم به دنبال ایجاد رضایت جامعه برود.
۲۷۲۱۹